Αρχική σελίδα arrow MyPages arrow Το portal electroniccig.gr διατίθεται προς πώληση

Το portal electroniccig.gr διατίθεται προς πώληση

(0 votes)

Πωλείται λόγω … διακοπής του ηλεκτρονικού τσιγάρου!

poleitai

Είναι εμφανές ότι το electroniccig.gr είναι στον αυτόματο πιλότο εδώ και 1 χρόνο. Έχουν σταματήσει εδώ και καιρό οι ενημερώσεις των ειδήσεων και των νέων προϊόντων, η καταγραφή νέων καταστημάτων (φυσικών και ηλεκτρονικών) ατμιστικών ειδών , εξ αιτίας της διακοπής μου από το ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο, πάνω από όλα για μένα ήταν χόμπι. Αυτή ακριβώς ήταν και η αφετηρία για το ατμιστικό portal electroniccig.gr που έστησα πριν 3 χρόνια, καθώς ήμουν ήδη πάνω από 4 χρόνια στον ατμό και γνώριζα πάρα πολλά για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τα παρελκόμενά του. Ένιωθα λοιπόν υποχρεωμένος, αυτές οι γνώσεις και πληροφορίες που είχα συλλέξει τόσα χρόνια, να αποτυπωθούν κάπου.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο το σταμάτησα εδώ και 1 χρόνο. Το χόμπι μου ξεθώριασε και αντικαταστάθηκε από κάτι άλλο. Τα ηλεκτρονικά μου τσιγάρα (αμέτρητα πια) περιμένουν και αυτά τη δρομολόγηση τους (κυρίως δωρεές). Το electroniccig.gr όμως, μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του και να εξυπηρετήσει πλέον και άλλους σκοπούς, τους σκοπούς των νέων ιδιοκτητών του.

Πωλείται λοιπόν το domain name και το site ολόκληρο όπως το βλέπετε:

  • Το domain είναι πληρωμένο μέχρι τον 03/2018. Αναλαμβάνετε εσείς τα έξοδα και τις διαδικασίες μεταφοράς στο όνομά σας, και χρεώνεστε τα έξοδα κατοχύρωσης από το 2018
  • Το portal αποτελείται από μία βάση δεδομένων και ένα CMS Elxis.

poleitai

Αναλαμβάνετε επιπλέον τη μεταφορά και τη φιλοξενία του σε νέο server, καθώς ο συγκεκριμένος server είναι ιδιόκτητος και δε προσφέρεται για φιλοξενία τρίτων. Αυτή τη στιγμή το electroniccig.gr φιλοξενείται σε PLESK, επομένως η μεταφορά του σε αντίστοιχο server θα είναι υπόθεση δευτερολέπτων.

Δεν κοστολογείται το electroniccig.gr , πέρα των παραπάνω εξόδων που είναι συγκεκριμένα και αφορούν εσάς αποκλειστικά και τις συνεννοήσεις που θα κάνετε με τους νέους φιλοξενητές και διαχειριστές του.

Περιμένω ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για να σας παραχωρήσω πλήρως το electroniccig.gr (κωδικό παραχώρησης domain name, κωδικούς διαχείρισης πίνακα ελέγχου και δεδομένων) στο ή στο (και οι 2 λογαριασμοί πάνε μαζί με το site)

To electroniccig.gr είναι χτισμένο σε δυναμικό seo με μελετημένη αναφορά στις λέξεις κλειδιά του, google page rank 2, σε πολύ καλές θέσεις στις σελίδες αναζήτησης στην αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου και άμεσα διαμορφώσιμες, καθώς είναι σταθερό και online για πάνω από 3 χρόνια. Επιβάλλονται οι σοβαρές προτάσεις σας.

Φιλικά. Π.Α

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Καλώς ήρθατε στο ElectronicCig. Η ενημέρωση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα ξεκινάει από δώ

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Sat, 23 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Sat, 23 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Sat, 23 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.