Αρχική σελίδα arrow MyPages arrow Αντί προλόγου

Αντί προλόγου

Είμαι 5 χρόνια στον «ατμό»...

images

Πήρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο τυχαία ένα Σαββάτο του χειμώνα του 2010. Την επόμενη Δευτέρα, μάζεψα ότι είχα στο σπίτι από τσιγάρα (πακέτα, καπνούς, χαρτάκια, αναπτήρες, θήκες, φιλτράκια), τα πήγα στη δουλειά και τα μοίρασα στους συναδέλφους καπνιστές λέγοντάς τους ότι το έκοψα οριστικά. Οι περισσότεροι με πήραν στην πλάκα γιατί ήξεραν πόσο φανατικός καπνιστής ήμουν. Γέλασαν μάλιστα ακόμα πιο πολύ όταν τους έδειξα το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο ως σύμμαχο στη διακοπή του καπνίσματος. Ήταν όμως γεγονός. Από τότε δεν έχω βάλει στο στόμα μου κανονικό τσιγάρο, και, κάθε μέρα που περνάει, είμαι όλο και πιο πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Θεωρώ τον εαυτό μου «ατμιστή» και πρώην καπνιστή, το ηλεκτρονικό τσιγάρο «σύμμαχο» στην απεξάρτηση από το κάπνισμα και δε σταματάω να το διαφημίζω με τη κάθε ευκαιρία.

Γιαυτό το λόγο και έστησα το ElectronicCig.

Δεν ασχολούμαι με το εμπόριο ηλεκτρονικού τσιγάρου, δεν είμαι αντιπρόσωπος κάποιας εταιρίας, δεν δουλεύω για κάποιο μαγαζί εμπορίας ηλεκτρονικού τσιγάρου και ούτε πρόκειται , είμαι προγραμματιστής και ό,τι γράφω, τα γράφω από την οπτική του χρήστη του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Πιστεύω ότι το οφείλω στο «σύμμαχό» μου.

Ο λόγος είναι πολύ απλός και συγκεκριμένος: Τα 2 τελευταία χρόνια στην αναζήτησή μου για το «τέλειο ηλεκτρονικό τσιγάρο», έκανα πάρα πολλές αγορές, τις περισσότερες φορές στα τυφλά. Έζησα την εξέλιξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου από το 2009, δοκιμάζοντας σχεδόν τα πάντα. Τις περισσότερες φορές οι δοκιμές μου ήταν απογοητευτικές, κάποιες άλλες ικανοποιητικές. Όλες όμως με είχαν ήδη επιβαρύνει οικονομικά, ενώ παρέτειναν την αναζήτησή μου. Η αναζήτηση αυτή συνεχίζεται ακόμα και σήμερα ..

Συναντώ πολλούς νέους ατμιστές που βρίσκονται στα πρώτα τους βήματα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, και βλέπω πολλοί από αυτούς να ακολουθούν τα ίδια λάθος βήματα που έκανα κι εγώ στις αρχές μου. Άλλοι πάλι πέφτουν θύματα της ελλιπούς πληροφόρησης για τη χρήση και τα προϊόντα του ηλεκτρονικού τσιγάρου, γεγονός εκμεταλλεύσιμο από τους "ευκαριακούς" αντιπροσώπους ηλεκτρονικού τσιγάρου που πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο κακοχαρακτηρίζοντας έναν κλάδο που έχει να αναδείξει πολύ αξιόλογες εταιρίες.

Στόχος μου είναι να στήσω ένα portal οδηγό αγοράς και πληροφόρησης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα με όσο πιο αντικειμενικό τρόπο μπορώ.

Απευθπύνομαι στους χρήστες του ηλεκτρονικού τσιγάρου για να βοηθήσω στην πληροφόρισή τους, αλλά και τους αντιπροσώπους των ηλεκτρονικών τσιγάρων ωστε να παρουσιαστούν ισότιμα οι υπηρεσίες και τα προϊόντα τους

Σ.Μ .

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Το ElectronicCig σας καλωσορίζει στις σελίδες του. Εδώ θα βρείτε νέα, παρουσιάσεις, γενικές αλλά και ειδικές πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Sat, 23 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Sat, 23 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Sat, 23 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.