Αρχική σελίδα arrow MyPages arrow About ElectronicCig

About ElectronicCig

aboutusTo ElectronicCig είναι μια ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης γύρω από τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και την αγορά του στην Ελλάδα. Στόχος του είναι η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού που αποφασίζει να εμπιστευτεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως υποκατάστατο του αναλογικού, συγκεντρώνοντας πρώτα απ΄ όλα :

  1. Όλα τα τελευταία νέα σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δημοσιεύσεις στον τύπο, συνεντεύξεις, αναφορές. Ασχέτως της θετικής ή απορριπτικής αναφοράς που γίνεται στα μέσα ενημέρωσης, οι αναφορές θα συγκεντρώνονται για αξιολόγησή τους από τους αναγνώστες του ElectronicCig

  2. Καταγραφή όλων των εμπορικών μοντέλων ηλεκτρονικού τσιγάρου που μπορείτε να βρείτε στην ελληνική αγορά, και κάποια επιλεγμένα από την αγορά του εξωτερικού. Η καταγραφή αυτή έχει ξεκινήσει, στην αρχή αποτυπώνοντας μόνο επιφανειακά τα εμπορικά μοντέλα, σύντομα όμως θα προστεθούν και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά για να μπορούν όλοι οι εμπορικοί τύποι να είναι και συγκρίσιμοι. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων των περισσοτέρων εμπορικών μοντέλων, που αργότερα θα έχει και ιστορική αξία, για όσους θα θελήσουν να ενημερωθούν σχετικά με την εξέλιξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

  1. Καταγραφή όσο περισσοτέρων είναι δυνατόν, ηλεκτρονικών και φυσικών καταστημάτων ηλεκτρονικών τσιγάρων στην Ελλάδα (στο εξωτερικό δεν αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, καταγράφονται απλά κάποια επιλεγμένα βασιζόμενα σε προσωπικές εκτιμήσεις των συντακτών). Στόχος μας είναι το ElectronicCig να φέρει την διάθεση των ηλεκτρονικών τσιγάρων ακόμα πιο κοντά σας και την αγορά του πιο προσιτή.

  2. Καταγραφή ιδιοκατασκευών - ειδικών κατασκευών (mods) με προτεραιότητα τα προϊόντα ελληνικής προέλευσης. Στόχος μας δεν είναι μόνο η καταγραφή τους, αλλά και η παρουσίασή τους με όσο ποιο αντικειμενικό τρόπο είναι δυνατόν.

  3. Δυνατότητα συζήτησης χρηστών μέσω του ατμιστικού καφενείου. Η δημιουργία forum συζητήσεων δεν ήταν το πρώτο μας μέλημα και μας προβλημάτισε η επιλογή της έναρξης μιας τέτοιας υπηρεσίας. Ήμασταν (και είμαστε) ακόμα επιφυλακτικοί με τη ταυτόχρονη λειτουργία forum δημόσιων συζητήσεων και ηλεκτρονικής εφημερίδας, καθώς ο βασικός μας στόχος είναι άλλος. Διατηρούμε παρόλα αυτά το ατμιστικό καφενείο, πιο πολύ για να δοθεί ένα βήμα διαλόγου και επικοινωνίας μεταξύ των μελών, με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία και κανονισμούς λειτουργίας.

  4. Δημιουργία τμήματος παρουσιάσεων (reviews) νέων εμπορικών μοντέλων, διαγωνισμών και ατμιστικών happenings

Στο ElectronicCig παρέχεται επίσης η δυνατότητα δημιουργίας ξεχωριστού blogspot ανά μέλος, κατασκευαστή, αντιπρόσωπο ή πωλητή προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου, ξεχωρίζοντάς τους από το υπόλοιπα τμήματα του ElectronicCig (reviews, ατμιστικό καφενείο κ.α). Αυτά τα blogspots θα ελέγχονται αποκλειστικά από τους συντάκτες τους ώστε να τους δίνεται η δυνατότητα να ενημερώνουν το σύνολο των επισκεπτών του ElectronicCig για τις υπηρεσίες τους, τα προϊόντα τους, τις προσφορές τους και τη δράση τους χωρίς να επηρεάζεται ή να επισκιάζεται καμία άλλη ενότητα

Υπάρχουν ακόμα πολλές υπηρεσίες που οργανώνονται σιγά σιγά, δεν βιαζόμαστε να τις ανακοινώσουμε και θα τις δημοσιεύσουμε μέσα στην πορεία λειτουργίας του ElectronicCig .

Για την ώρα, σας ευχόμαστε μόνο καλή πλοήγηση και ασφαλή ατμίσματα.

wellcome2_400

Φιλικά
ElectronicCig administrator

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Καλώς ήρθατε στο ElectronicCig. Η ενημέρωση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα ξεκινάει από δώ

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Sat, 23 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Sat, 23 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Sat, 23 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.