Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το μέλλον του καπνίσματος

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το μέλλον του καπνίσματος

(0 votes)
Saturday, 05 October 2013

77ff00201_120Το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα μπορούσε να σώσει ζωές ή να εθίσει μια ολόκληρη νέα γενιά στη νικοτίνη.

Υπάρχουν περίπου 44 εκατομμύρια καπνιστές στις ΗΠΑ, και σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), περίπου 1 στους 5 έχει δοκιμάσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Απευθύνεται σε όποιον αναζητά την αίσθηση και την εντύπωση του καπνίσματος, αλλά θέλει να έχει τη δυνατότητα να καπνίσει σε εσωτερικό χώρο ακόμα και όταν βγαίνει με φίλους, χωρίς τα μειονεκτήματα του κοινωνικού στιγματισμού, της μυρωδιάς και των κίτρινων δοντιών. Για εκείνους που καπνίζουν ένα πακέτο καθημερινά, η αλλαγή στο ηλεκτρονικό τσιγάρο θα τους κοστίζει λιγότερο. Ελπίζουν, επίσης, ότι έτσι αποκτούν μια πιο υγιεινή συνήθεια.

Ένα μεγάλο μέρος της πρόωρης επιτυχίας του ηλεκτρονικού τσιγάρου οφείλεται στην σχεδόν πλήρη ελευθερία από τις νομοθετικές ρυθμίσεις, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες να ασχοληθούν με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει. Οι μεγάλες καπνοβιομηχανίες Lorillard, Reynolds American, Altria και British American Tobacco μόλις εισήλθαν στην αγορά. Και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι σκοπεύει να πραγματοποιήσει ελέγχους στη βιομηχανία των ηλεκτρονικών τσιγάρων τον Οκτώβριο.

Ειδικοί σε θέματα υγείας εδώ και χρόνια στιγματίζουν το κάπνισμα και το απαγόρευσαν σε δημόσιους χώρους. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να προσφέρουν την πρώτη ρεαλιστική πιθανότητα διαφυγής από τη θανατηφόρα νικοτίνη του καύσιμου τσιγάρου. Ωστόσο, με το ελκυστικό μάρκετινγκ και την αύρα της ασφάλειας, θα μπορούσαν να προσδώσουν εκ νέου γκλάμουρ στο κάπνισμα, αποθαρρύνοντας τους καπνιστές από τη διακοπή ή και, ακόμη χειρότερα, προσελκύοντας τους μη καπνιστές να ξεκινήσουν.

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Στo ElectronicCig θα βρείτε αναλύσεις, παρουσιάσεις, ενημέρωση αλλά και χώρο για κουβεντούλα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 19 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 19 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 19 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.