Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Το βίντεο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που σαρώνει στο διαδίκτυο

Το βίντεο για το ηλεκτρονικό τσιγάρο που σαρώνει στο διαδίκτυο

(0 votes)
Friday, 21 November 2014

57c1662cfc01d2ff3ef5799543b2eff4_l_120

Στη σωστή πληροφόρηση των καπνιστών γύρω από το ηλεκτρονικό κάπνισμα, καλώντας τους παράλληλα να μάθουν από μόνοι τους όλη την αλήθεια γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στο "άτμισμα" συνδράμει ένα νέο ξεκαρδιστικό βίντεο που γίνεται ...ανάρπαστο στο διαδίκτυο.

Μ' ένα λίαν έξυπνο σενάριο και βασιζόμενο στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και την έντονη παρουσία της ...μελιτζάνας σ' αυτή, το βίντεο αναφέρεται στο «μεγάλο σκάνδαλο στην Κυψέλη» και την αποκάλυψη ότι « γυναίκα τάιζε το σύζυγο της 25 χρόνια ιμάμ» (ένα λίαν δημοφιλές φαγητό στην Ελλάδα περιέχει μελιτζάνα άρα και ...νικοτίνη).
Το βίντεο που έχει τίτλο «Πανικός, η μελιτζάνα περιέχει νικοτίνη!» πήρε ...φωτιά μόλις πριν από λίγες ημέρες μέσα από το Facebook και μέχρι στιγμής έχει ήδη προσελκύσει περισσότερα από πολλές χιλιάδες μάτια με τους μοναδικούς επισκέπτες στο YouTube να αυξάνονται και πληθύνονται με εντυπωσιακό ρυθμό αναζητώντας πληροφορίες για το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως ασφαλέστερο υποκατάστατο του συμβατικού τσιγάρου.
Και φυσικά παράλληλα την ... υπεράσπιση της μελιτζάνας τώρα να δικαιώνεται μέσα από το σχεδόν ένα λεπτό της οπτικής διαδρομής του βίντεο.

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Στo ElectronicCig θα βρείτε αναλύσεις, παρουσιάσεις, ενημέρωση αλλά και χώρο για κουβεντούλα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Sat, 23 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Sat, 23 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Sat, 23 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.