Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Τι λέει η ΕΕ για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

Τι λέει η ΕΕ για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα

(0 votes)
ee-1_120 Θολό τοπίο επικρατεί και για το μέλλον των ηλεκτρονικών τσιγάρων, τα οποία χρησιμοποιούν τουλάχιστον 150.000 καπνιστές.
Σύμφωνα με έκθεση του Euromonitor International, το 2011 δαπανήθηκαν παγκοσμίως δύο δισ. δολάρια για την αγορά ηλεκτρονικών τσιγάρων και των απαραίτητων αναλώσιμων.
Εκτός από τις ΗΠΑ, η Ρωσία και η Γερμανία αποτελούν τις χώρες με τους πιο φανατικούς χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων καθώς καταλαμβάνουν το 60% των πωλήσεων παγκοσμίως.
Ωστόσο, η πρόταση της ΕΕ έχει προκαλέσει αναστάτωση στους εμπόρους ηλεκτρονικών τσιγάρων επειδή στην περίπτωση που περιέχουν πάνω από 2mg νικοτίνης θα θεωρούνται φαρμακευτικά προϊόντα.
«Ομως το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι φάρμακο. Συνεπώς δεν υπάρχει αιτιολογία βάσει της οποίας το προϊόν θα μπορούσε να λάβει άδεια κυκλοφορίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων», λέει στα «ΝΕΑ» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) Δημήτρης Πετρόπουλος. Και προσθέτει ότι μόλις το 12% των Ελλήνων προτιμούν λάιτ ηλεκτρονικά τσιγάρα, δηλαδή με λιγότερο από 2 mg νικοτίνης, όπως αντίστοιχο είναι το ενδιαφέρον και στις λοιπές χώρες της Ευρώπης.

tanea.gr

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Στo ElectronicCig θα βρείτε αναλύσεις, παρουσιάσεις, ενημέρωση αλλά και χώρο για κουβεντούλα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 12 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 12 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 12 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.