Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Απαγόρευση των ηλεκτρονικών τσιγάρων από τις πτήσεις στις Η.Π.Α.

Απαγόρευση των ηλεκτρονικών τσιγάρων από τις πτήσεις στις Η.Π.Α.

(0 votes)
Wednesday, 29 February 2012

flying-airplane-game_120.Το Υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ λέει ότι η χρήση των άκαπνων ηλεκτρονικών τσιγάρων στα αεροπλάνα απαγορεύεται και σχεδιάζει να εκδώσει μια επίσημη απαγόρευση φέτος την άνοιξη, σύμφωνα με επιστολή από το Γενικό Γραμματέα Μεταφορών Ray LaHood που λαμβάνονται από το Associated Press.
"Δεν ξέρουμε ακόμα τις συνέπειες του ηλεκτρονικού τσιγάρου για την υγεία και δεν θέλουμε να μετατρέψουμε τους επιβάτες των αεροπορικών γραμμών σε πειραματόζωα"

Σχεδόν 46 εκατομμύρια Αμερικανοί καπνίζουν αναλογικά τσιγάρα. Περίπου το 40% προσπαθούν να το κόψουν κάθε χρόνο, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Αλλά σε αντίθεση με επιθέματα νικοτίνης ή άλλα μέσα αντικατάστασης, το ηλεκτρονικό τσιγάρο λειτουργήσει σε νομική γκρίζα ζώνη.

Από το 2002 που πρωτοεμφανίστηκε το ηλεκτρονικό τσιγάρο, μόλις το 2006 επιτράπηκε η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ. Από τότε οι χρήστες ηλεκτρονικών τσιγάρων έχουν αυξηθεί σε εκατομμύρια, με δεκάδες χιλιάδες νέους ατμιστές ανά βδομάδα. Παρόλα αυτά, το μέλλον τους είναι ακόμη σε εκκρεμότητα, καθώς το FDA με δικαστικές αποφάσεις προσπαθεί να εξισώσει τα ηλεκτρονικά τσιγάρα με τα αναλογικά.

"Εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε τις επιπτώσεις στην υγεία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, και δεν θέλουμε να μετατρέψουμε τους επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών σε πειραματικό εργαστήριο ποντικιών", δήλωσε ο Lautenberg μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιμένοντας στον αποκλεισμό των ηλεκτρονικών τσιγάρων από τις αερομεταφορές

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Το ElectronicCig σας καλωσορίζει στις σελίδες του. Εδώ θα βρείτε νέα, παρουσιάσεις, γενικές αλλά και ειδικές πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 19 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 19 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 19 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.