Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Σύμβουλος επικοινωνίας της εταιρείας ηλεκτρονικών τσιγάρων ALTEREGO ο Ηλίας Κωνσταντινίδης

Σύμβουλος επικοινωνίας της εταιρείας ηλεκτρονικών τσιγάρων ALTEREGO ο Ηλίας Κωνσταντινίδης

(0 votes)
Friday, 07 September 2012

logo_120Το πρόγραμμα στρατηγικής επικοινωνίας και σχέσεων με τα ΜΜΕ με τη δημιουργία Γραφείου Τύπου, ανέθεσε η εταιρεία ηλεκτρονικών τσιγάρων AltereGo στον σύμβουλο Επικοινωνίας Ηλία Κωνσταντινίδη. Η ανάθεση, έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας της εταιρείας να αναδείξει ακόμα περισσότερο τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα, αλλά και να επικοινωνήσει αποτελεσματικά τα χαρακτηριστικά του νέου, εναλλακτικού τρόπου καπνίσματος, όπως είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο κερδίζει καθημερινά ολοένα και περισσότερους «θιασώτες».

Η AltereGo, μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Electronic Cigarette Industry και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ), δραστηριοποιείται στην ελληνική και την κυπριακή αγορά, παρέχοντας προϊόντα που διακρίνονται για τις ποιοτικές προδιαγραφές τους, με βάση τα ισχύοντα στις χώρες της ΕΕ. Παράλληλα, συμμετέχει στο μεγαλύτερο και πλέον εμπεριστατωμένο πρόγραμμα ελέγχου και πιστοποίησης των υγρών διαλυμάτων αναπλήρωσης που χρησιμοποιούνται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, με πιστοποιήσεις των Πανεπιστημίων Θεσσαλίας και Κρήτης, ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα περιέχουν μόνο ασφαλείς και εγκεκριμένες χημικές ουσίες χωρίς καρκινογόνους παράγοντες.

Υπενθυμίζεται για μια ακόμη φορά πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν αποτελεί ιατρικό προϊόν διακοπής του καπνίσματος. Αποτελεί όμως, ένα σημαντικά ασφαλέστερο εναλλακτικό προϊόν καπνίσματος που καταργεί την ανάγκη για χρήση του παραδοσιακού τσιγάρου από τους καπνιστές.

http://www.imerisia.gr/

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Καλώς ήρθατε στο ElectronicCig. Η ενημέρωση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα ξεκινάει από δώ

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 12 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 12 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 12 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.