Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow ΣΕΗΗΤ: Στο κενό η πολεμική κατά του ηλεκτρονικού τσιγάρου

ΣΕΗΗΤ: Στο κενό η πολεμική κατά του ηλεκτρονικού τσιγάρου

(0 votes)

images_120_02Με τις λέξεις «Δεν γνωρίζουμε κανέναν ειδικό που να διατείνεται πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο επικίνδυνο από το συμβατικό σε ότι αφορά καρδιαγγειακές παθήσεις, παθήσεις των πνευμόνων και καρκίνο», η αγγλική εφημερίδα Daily Mail αποκατέστησε την αλήθεια, αναφορικά με δημοσίευμά της που ισχυριζόταν το αντίθετο.

Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) εκφράζει την ικανοποίησή του για τη διόρθωση αυτή, που αποδεικνύει πως ένα σημαντικό διεθνές Μέσο Ενημέρωσης «τολμά» να ζητήσει συγγνώμη, για μια είδηση που αποδεικνύεται χωρίς κανένα επιστημονικό έρεισμα και που δυστυχώς αναπαράχθηκε και από μερίδα του ελληνικού Τύπου.

Ο Πρόεδρος του ΣΕΕΗΤ κ. Δημήτρης Πετρόπουλος σχολιάζοντας το γεγονός δηλώνει: «Η πολεμική την οποία υφίσταται το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει κανένα επιστημονικό έρεισμα, τη στιγμή που οι έρευνες αποδεικνύουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, πως αυτό αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος, πολύ λιγότερο επιβλαβή από το συμβατικό τσιγάρο».

Είναι σημαντικό επίσης να αναφερθεί πως πρόσφατα ο Πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Γιάννης Τούντας, σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε σε ελληνική εφημερίδα τόνιζε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το γεγονός ότι πολλοί καπνιστές που διακόπτουν ή περιορίζουν το κάπνισμα με τη χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου, ωφελούν την υγεία τους».

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Το ElectronicCig σας καλωσορίζει στις σελίδες του. Εδώ θα βρείτε νέα, παρουσιάσεις, γενικές αλλά και ειδικές πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 19 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 19 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 19 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.