Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow 200.000+ χρήστες στην Ελλάδα

200.000+ χρήστες στην Ελλάδα

(0 votes)
Monday, 27 February 2012

e-cigarettes_120Το 2012 βρίσκει τις καπνοβιομηχανίες να καταγράφουν τεράστια πτώση στους ετήσιους τζίρους τους. Επιπλέον η νέα φορολογία καθιστά τα κάπνισμα είδος πολυτέλειας για τους περισσότερους καπνιστές στην Ελλάδα.

Υπάρχει όμως μια λύση που σε δύσκολους καιρούς γνωρίζει άνθιση. Δεν πρόκειται για τίποτα άλλο παρά το ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο έχει περισσότερους από 200.000 φίλους στη χώρα.

Είναι φθηνότερο, λιγότερο επιβλαβές (τουλάχιστον σε επίπεδο πίσσας και καμένου χαρτιού που δεν εισπνέονται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο) και αποτελεί ένα βήμα πριν την οριστική διακοπή του καπνίσματος. Άσε που επιτρέπεται οπουδήποτε υπάρχει απαγόρευση καπνίσματος.

Βασική αιτία μεταστροφής στο ηλεκτρονικό τσιγάρο θεωρείται το κόστος καθώς για τα συμβατικά τσιγάρα το κόστος είναι κάτι περισσότερο από 150 ευρώ το μηνά σε αντίθεση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο που είναι 10-30 ευρώ για ένα μπουκαλάκι υγρού διάρκειας 3-4 εβδομάδων.

Παρά το γεγονός ότι η πώληση του υγρού για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχει απαγορευτεί από τον ΕΟΦ, οι… ατμιστές φαίνεται πως βρίσκουν το υγρό σε καταστήματα ή ακόμη και online.

Όσον αφορά τις συνέπειες στην υγεία, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν έχει περάσει από μακροχρόνιες έρευνες ώστε να αποδειχθούν οι συνέπειες του ατμίσματος με νικοτίνη. Από την άλλη, επιστήμονες δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, αφού λένε πως οι επιπτώσεις του ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν είναι τόσο έντονες όσο με το κανονικό.

iefimerida.gr, 04/01/2012

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Το ElectronicCig σας καλωσορίζει στις σελίδες του. Εδώ θα βρείτε νέα, παρουσιάσεις, γενικές αλλά και ειδικές πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 12 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 12 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 12 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.