Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο σήμανε "συναγερμό" στην Αντιτρομοκρατική!

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο σήμανε "συναγερμό" στην Αντιτρομοκρατική!

(0 votes)
Saturday, 07 July 2012

Μ. Βρετανία : Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο σήμανε "συναγερμό" στην Αντιτρομοκρατική!

4cd4f90c8_120Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 48 επιβάτες, κατευθυνόταν από την περιοχή Πρέστον προς Λονδίνο, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις αιφνιδίως το σταμάτησαν.

Πληροφορίες εκαναν λόγο για έναν άντρα ο οποίος έχυσε σ ένα κουτί ένα υγρό το οποίο έβγαζε καπνό.

Η αστυνομία έδωσε εντολή στο λεωφορείο να σταματήσει την πορεία του και όλοι οι επιβάτες να αποβιβαστούν. Στο σημείο έσπευσαν δεκάδες περιπολικά οχήματα αλλά και ασθενοφόρα.

Και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας έκλεισαν και δόθηκε εντολή στους οδηγούς των υπόλοιπων οχημάτων να παραμείνουν στα αυτοκίνητά τους με κλειστές τις μηχανές.

Οι ίδιοι είπαν πως για πρώτη φορά έβλεπαν τόσα πολλά περιπολικά και ασθενοφόρα σ' ένα σημείο.

Για τη Βρετανία, ένα τρομοκρατικό χτύπημα μόλις λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων θεωρείται σοβαρό πλήγμα.

Σημαντικό είναι το γεγονός πως οι δυνάμεις της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν άμεσα με αποτέλεσμα να αποτρέψουν οποιοδήποτε τέτοιο ενδεχόμενο.

Τις τελευταίες ημέρες διεξάγονται συνεχώς αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.

Μετά από πολύωρες έρευνες, στις οποίες συμμετείχαν ακόμη και πυροτεχνουργοί, η ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία ανέφερε ότι οι αρχές κινητοποιήθηκαν εξαιτίας ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου, μιας συσκευής που βοηθά στη διακοπή του καπνίσματος και η οποία εκπέμπει ατμό...

Εκτός από αυτό το περιστατικό, η βρετανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα έξι άτομα, πέντε άνδρες και μία γυναίκα, με την κατηγορία της τρομοκρατίας. Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιαρντ οι συλλήψεις έγιναν στο Ίλινγκ του δυτικού Λονδίνου και στο Νιούχαμ, στα ανατολικά της πρωτεύουσας, για λόγους "δημόσιας ασφάλειας" καθώς διατυπώθηκαν υποψίες για κάποια συνωμοσία στην οποία εμπλέκονταν ισλαμιστές εξτρεμιστές. Η αστυνομία υπογράμμισε πάντως ότι η υπόθεση δεν συνδέεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, που πρόκειται να ξεκινήσουν σε τρεις εβδομάδες.

Στους συλληφθέντες, που είναι ηλικίας 18-30 ετών, περιλαμβάνονται τρεις αδελφοί και ένα παντρεμένο ζευγάρι. Για τη σύλληψη του ενός από τους άνδρες οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν ένα όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης (τέιζερ).

newsit.gr

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Στo ElectronicCig θα βρείτε αναλύσεις, παρουσιάσεις, ενημέρωση αλλά και χώρο για κουβεντούλα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Thu, 21 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Thu, 21 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Thu, 21 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.