Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Ηλεκτρονικό τσιγάρο χορηγός αγώνων!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο χορηγός αγώνων!

(0 votes)
Monday, 01 April 2013

elites_120Για πρώτη φορά από το 2005, όταν και είχαν σταματήσει οι διαφημίσεις της καπνοβιομηχανίας στους αγώνες μοτοσικλέτας, ένα προιόν νικοτίνης επιστρέφει στις χορηγίες! Πρόκειται για την μάρκα E-Lites, που αποτελεί την πιο γνωστή μάρκα ηλεκτρονικού τσιγάρου στη Βρετανία, η οποία θα είναι επίσημος χορηγός στο Βρετανικό Πρωτάθλημα SBK του 2013.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Adrian Everett δήλωσε μεταξύ άλλων: "Η χορηγία μας το 2013 σε ένα άθλημα όπου κάποτε ήταν συνώνυμο με χορηγίες από το χώρο της καπνοβιομηχανίας είναι ο τρόπος μας να δείξουμε στον κόσμο πως το κάπνισμα... εφευρέθηκε από την αρχή! Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα εναλλακτικό τσιγάρο που θεωρείται από τους περισσότερους ως πιο ασφαλές από το παραδοσιακό τσιγάρο".

Τέλος, η E-Lites ανακοίνωσε την προσωπική χορηγία τουλάχιστον δυο αγωνιζόμενων, του Pete Hickman που τρέχει στο BSB, και του Tim Hastings που τρέχει στην κατηγορία Superstock 600.

Εμείς δεν γνωρίζουμε αν πράγματι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο ασφαλές από το παραδοσιακό, σίγουρα όμως είναι ενδιαφέρουσα η τροπή των γεγονότων, και η επιστροφή της... νικοτίνης στους αγώνες.

http://www.mototriti.gr/

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Στo ElectronicCig θα βρείτε αναλύσεις, παρουσιάσεις, ενημέρωση αλλά και χώρο για κουβεντούλα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Thu, 21 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Thu, 21 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Thu, 21 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.