Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα του

Ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα του

(0 votes)
Wednesday, 29 February 2012

joseph-parker12_120Ένα απίστευτο ατύχημα είχε ένας 67χρονος άντρας στην Πενσακόλα των ΗΠΑ, όταν την ώρα που κάπνιζε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο αυτό εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, στο στόμα και στο πρόσωπο.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, ο 67χρονος Τομ Χόλογουέι από το Νάισβιλ ήθελε να κόψει το κάπνισμα για αυτό αγόρασε μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου. Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, πιθανά από κάποια βλάβη στην μπαταρία με αποτέλεσμα ο Τομ να πάθει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό του, να χάσει τα περισσότερα δόντια του, ενώ από την έκρηξη ακρωτηριάστηκε και τμήμα της γλώσσας του.

Οι αρχές επίσημα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Τομ, ωστόσο το προφίλ του στο Facebook έχει γεμίσει με μηνύματα συμπαράστασης από φίλους.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Νορθ Μπέι, Τζόζεφ Πάρκερ δήλωσε πως ακόμα δεν έχουν εξακριβώσει τον τύπο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ούτε γνωρίζουν την μάρκα της μπαταρίας που εξερράγη, το μόνο που γνωρίζουν ήταν ότι επρόκειτο για επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Ο Πάρκερ πρόσθεσε πως είναι η πρώτηξ φορά στην καριέρα του που του έχει τύχει κάτι τέτοιο ενώ όταν κλήθηκε να περιγράψει το ατύχημα είπε χαρακτηριστικά «Η καλύτερη αναλογία είναι να φανταστείτε κάποιον που έχει βάλει μια ρουκέτα-μπουκάλι στο στόμα του και αυτή ξαφνικά εκρηγνύεται »

econews.gr - 17/02/2012

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Το ElectronicCig σας καλωσορίζει στις σελίδες του. Εδώ θα βρείτε νέα, παρουσιάσεις, γενικές αλλά και ειδικές πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 19 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 19 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 19 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.