Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Δικαιώνεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Δικαιώνεται το ηλεκτρονικό τσιγάρο

(0 votes)

images_120Δικαιώνεται με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο το ηλεκτρονικό τσιγάρο, σύμφωνα με τις προτεινόμενες διατάξεις της Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Υγείας για τα προϊόντα καπνού, γεγονός που ικανοποιεί τόσο τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου, όσο κι εκείνους που επιλέγουν αντί του παραδοσιακού τσιγάρου, αυτόν τον εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ) κ. Δημήτρης Πετρόπουλος, σχολιάζοντας αυτές τις κυοφορούμενες αλλαγές, δεν κρύβει την ικανοποίησή του: «Επικροτούμε απόλυτα την πρόθεση της ΕΕ να θεσμοθετήσει κανόνες για το κάπνισμα και να διασφαλίσει την υγεία των πολιτών σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αναγνωρίζοντας στην ουσία τη χρησιμότητα του ηλεκτρονικού τσιγάρου για την μείωση της βλάβης από το κάπνισμα», υπογραμμίζει, αλλά δεν παραλείπει συγχρόνως να ασκήσει και κριτική στις διατάξεις της Οδηγίας που: «Ενώ κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, το «λάθος» στο επιτρεπόμενο ποσοστό περιεκτικότητας σε νικοτίνη των ηλεκτρονικών τσιγάρων, θα οδηγήσει περισσότερους από 120.000 Έλληνες χρήστες ηλεκτρονικού τσιγάρου, πίσω στα παραδοσιακά τσιγάρα, ακυρώνοντας έτσι την προσπάθεια περιορισμού του επιβλαβούς καπνίσματος».

«Το ‘λάθος’ χρειάζεται άμεσα διόρθωση, γιατί αδυνατούμε να πιστέψουμε πως είναι στις όποιες προθέσεις της Επιτροπής η ακύρωση της προσπάθειας μείωσης του καπνίσματος, μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει και στη χώρα μας, με τον αριθμό των Ελλήνων που έχουν επιλέξει το ηλεκτρονικό τσιγάρο να υπερβαίνει τις 200.000, μη επιβαρύνοντας τον οργανισμό τους με καπνό και πίσσα» καταλήγει ο κ. Πετρόπουλος.

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Το ElectronicCig σας καλωσορίζει στις σελίδες του. Εδώ θα βρείτε νέα, παρουσιάσεις, γενικές αλλά και ειδικές πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Thu, 21 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Thu, 21 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Thu, 21 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.