Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Αναπτύσσεται ραγδαία η αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Αναπτύσσεται ραγδαία η αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου

(0 votes)
Thursday, 19 June 2014

140422-electronic-cigarettes-jsw-01_8eaa9b924d080f19217b9f514bbc4ae2_120Μετά την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά, η οποία συνοδεύεται και από τη συνεχή ανοδική πορεία των οικονομικών δεικτών της, η Alter eGo, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες ηλεκτρονικού τσιγάρου, διευρύνει την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά με το επικείμενο άνοιγμα νέου καταστήματος στη Λισαβώνα της Πορτογαλίας.

«Επιλέξαμε την Πορτογαλία που έχει πολλά στοιχεία συνάφειας με τα ελληνικά χαρακτηρολογικά γνωρίσματα και τις συνήθειες, με την ελπίδα ότι η ποιότητα των προϊόντων μας και η συνεχής δράση μας, προκειμένου το ηλεκτρονικό τσιγάρο να διεκδικήσει τη θέση που του αξίζει στις καπνιστικές συνήθειες θα ικανοποιήσει τους Πορτογάλους καταναλωτές» τονίζει σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Δημήτρης Πετρόπουλος.

Σχετικά με τις προοπτικές ανοίγματος και άλλων καταστημάτων Alter eGo σε ευρωπαϊκές πόλεις, όπου ήδη η εταιρεία διερευνά τη δυνατότητα ενός ακόμη καταστήματος στην πορτογαλική πόλη Πόρτο, ο κ. Πετρόπουλος εκφράζει την αισιοδοξία του, επισημαίνοντας όμως παράλληλα την ανάγκη να αξιολογηθεί η προσπάθεια αυτή με μεθοδευμένες και προσεκτικές κινήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Alter eGo, δραστηριοποιείται στη αγορά από το 2009 και σήμερα διαθέτει καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και επιπλέον αρκετές δεκάδες σημεία πώλησης σε Αθήνα, Αττική και περιφέρεια.

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Στo ElectronicCig θα βρείτε αναλύσεις, παρουσιάσεις, ενημέρωση αλλά και χώρο για κουβεντούλα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 19 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 19 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 19 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.