Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow Ακυρώθηκε το διαρκείας του λόγω... ηλεκτρονικού τσιγάρου!

Ακυρώθηκε το διαρκείας του λόγω... ηλεκτρονικού τσιγάρου!

(0 votes)
Wednesday, 27 March 2013

5d9aed3c-42c2-42d3-95c1-b1b8c0a332c4_3_120Το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι, στις 24 Φλεβάρη, θα είναι τουλάχιστον για φέτος το τελευταίο για έναν φίλαθλο των «πολιτών» που τιμωρήθηκε εξαιτίας της χρήσης που έκανε σε ηλεκτρονικό τσιγάρο σε χώρο του «Ιτιχάντ» που απαγορεύεται το κάπνισμα.

Ο επί πολλά έτη, επίμαχος, φίλος των «πολιτών» στο ημίχρονο του Σίτι-Τσέλσι 2-0 για την Πρέμιερ Λιγκ πήγε σ΄ έναν από τους χώρους που συνήθιζε να κάθεται στην ανάπαυλα με την παρέα του, παρήγγειλε κάτι να πιει και στη συνέχεια έκανε χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, εντός του χώρου αυτού, σε σημείο που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα.

Έγινε αντιληπτός από τις κάμερες που «παρακολουθούσαν» το σημείο αυτό του «Ιτιχάντ» κι έπειτα από ημέρες δέχθηκε ένα γράμμα από τη Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με το οποίο ακυρώνεται το εισιτήριο διαρκείας του λόγω του παραπτώματος που υπέπεσε.

Ο εν λόγω φίλαθλος της Σίτι αναμένεται να κινηθεί εναντίον της απόφασης του συλλόγου, βασιζόμενος στο γεγονός πώς το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα, ενώ η επίσημη Σίτι από τη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα δεν έχει κάνει επίσημη τοποθέτηση. Πάντως αν δεν αλλάξει κάτι ο Άγγλος φίλος του ποδοσφαίρου θ΄ αρκεστεί να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα μονάχα από την τηλεόραση!

http://www.novasports.gr

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Στo ElectronicCig θα βρείτε αναλύσεις, παρουσιάσεις, ενημέρωση αλλά και χώρο για κουβεντούλα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 12 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 12 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 12 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.