Αρχική σελίδα arrow Εισαγωγικά arrow Σε ποιους απευθύνεται:

Σε ποιους απευθύνεται:

(1 vote)
 • Το ηλεκτρονικο τσιγαρο απευθύνεται σε όσους έχουν εθιστεί πολύ στον καπνό του τσιγάρου και θέλουν να βρουν ένα τρόπο να το ελαττώσουν ή ακόμα και να απαλλαγούν από αυτό.
 • Απευθύνεται σε όσους θέλουν να αυξήσουν τις αντοχές τους και να μην συνεχίσουν να βλάπτουν τον οργανισμό τους με το παραδοσιακό καπνισμα.
 • Το ηλεκτρονικο τσιγαρο απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να καπνίζουν ελεύθερα παντού, εφόσον το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλους τους κλειστούς χώρους.
 • Απευθύνεται σε όσους έχουν καταλάβει το κακό που κάνει το καπνισμα και θέλουν να βρουν έναν τρόπο να το κόψουν. Μία βοήθεια (υπο προϋποθέσεις) στη προσπάθεια τους είναι το ηλεκτρονικο τσιγαρο.
 • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο απευθύνεται σε όσους θέλουν γενικάμία πιο ποιοτική και υγιεινή ζωή.
 • Σε όσους έχουν βαρεθεί την κακοσμία του τσιγαρου, τις στάχτες, τα αποτσίγαρα, τον τσιγαρόβηχα και όλα τα υπόλοιπα αρνητικά του παραδοσιακού τσιγάρου.
 • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο απευθύνεται σε αυτούς που δεν είναι διαθέσιμοι να ξοδεύουν άλλα χρήματα για τον καπνό του τσιγάρου, που μόνο κακό προκαλεί στην υγεία τους.
 • Τέλος, το ηλεκτρονικο τσιγαρο απευθύνεται σε καπνιστές που δεν θέλουν να βλάπτουν τους γύρω τους και τα παιδία τους μέσω του παθητικού καπνίσματος.

Επίσης, το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν απευθύνεται :

 • Σε μη καπνιστές
 • Σε ανήλικους, παιδιά, εγκύους, θηλάζουσες μητέρες και γενικά από άτομα που πάσχουν ή κινδυνεύουν από καρδιοπάθειες, υψηλή πίεση, διαβήτη ή παίρνουν φάρμακα για κατάθλιψη και άσθμα

Υπογραμμίζουμε ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν προορίζονται για συσκευές ολοκληρωτικής διακοπής καπνίσματος και ούτε έχουν δοκιμαστεί ακόμα για τέτοιους σκοπούς.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι ένας εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος, πιο οικονομικός, σαφώς πιο υγιεινός, εξακολουθεί όμως να φέρει (στην περίπτωση χρήσεως υγρών άτμισης με νικοτίνη) τοξικές και εθιστικές ουσίες .

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com! Electronic Cigar

Στo ElectronicCig θα βρείτε αναλύσεις, παρουσιάσεις, ενημέρωση αλλά και χώρο για κουβεντούλα γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 19 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 19 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 19 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.