Αρχική σελίδα arrow Εισαγωγικά arrow Πως Συντηρούμε το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο:

Πως Συντηρούμε το Ηλεκτρονικό Τσιγάρο:

(0 votes)

ecig-supplies_240Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα είναι πολύ εύκολα στην χρήση. Η συντήρηση που απαιτείται είναι να φορτίζετε τις μπαταρίες σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή που θα βρείτε μέσα στη κασετίνα σας και να αλλάζετε συχνά τα φίλτρα. Το υγρό στα φίλτρα πρέπει να έχει πάντα περιεκτικότητα 20% σε υγρό πριν από κάθε ανανέωση.

Φίλτρα

Συνιστάται να αλλάζετε τα φίλτρα (πιπάκια-cartridges) κάθε δέκα γεμίσματα διαφορετικά ενδέχεται να υπάρξουν διαρροές λόγω κακής χρήσης του τσιγάρου.

Ατμοποιητής

Ο ατμοποιητής θα πρέπει πριν από κάθε γέμισμα να απομακρύνεται από την μπαταρία και να καθαρίζεται και από τις δύο πλευρές. Από το στόμιο του φυσιγγίου απαιτείται καθάρισμα με μια μπατονέτα η χαρτί ώστε να απορροφά τυχόν διαρροές από τα υγρά e-liquids. Επίσης, από το στόμιο τοποθέτησης του φίλτρου καλό είναι κατά καιρούς να φυσάτε με δύναμη ,σε ένα χαρτί που θα έχετε τοποθετήσει από κάτω, ώστε να φεύγουν τα σταγονίδια που έχουν παραμείνει μέσα σε αυτό. Για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ατμοποιητή σας προτείνεται μετά το γέμισμα και τοποθέτηση του φίλτρου σας να περιμένετε πέντε λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε διαφορετικά ενδέχεται να τον κάψετε γιατί δεν θα έχει προλάβει να εισχωρήσει στο στόμιο το υγρό e-liquid.
Είναι καλό να μην εισπνέετε με μεγάλη δύναμη για να αποφευχθεί ενδεχόμενο «μπουκώματος» του ατμοποιητή.
Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο ατμοποιητής είναι αξεσουάρ του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου και απαιτείται αντικατάστασή του ,εφόσον χρησιμοποιείται σωστά, σχεδόν κάθε δίμηνο

Μπαταρία

Τη πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε την μπαταρία σας πρέπει να φορτίσει για τουλάχιστον 6 ώρες ανεξαρτήτως αν η ένδειξη του φορτιστή είναι πράσινη ή όχι. Στην επόμενη φόρτιση σας η μπαταρία είναι φορτισμένη όταν η ένδειξη του φορτιστή γίνει πράσινη. Η πρώτη φόρτιση πρέπει να γίνει απαραιτήτως με παροχή ρεύματος 220 V ενώ οι επόμενες μπορούν να γίνονται είτε από το PC σας ή ακόμη και το αυτοκίνητο σας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει υπολογιστεί για 350 φορτίσματα. Μετά απαιτείται αντικατάσταση.
Προσοχή: Συνίσταται να φορτίζετε την μπαταρία σας μόνο όταν αυτή έχει αδειάσει τελείως και να περιμένετε την ολοκλήρωση της φόρτισης που προτείνει ο κατασκευαστής πριν την θέσετε σε λειτουργία ξανά

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Καλώς ήρθατε στο ElectronicCig. Η ενημέρωση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα ξεκινάει από δώ

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Tue, 19 November 2019
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Tue, 19 November 2019
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Tue, 19 November 2019
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.