Τελευταία μοντέλα

www.concept-hellas.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΑΛΙΑΔΗΣ
13 May 2012, 12:13
www.concept-hellas.gr
rodus
13 May 2012, 01:19

Το portal electroniccig.gr διατίθεται προς πώληση

Πωλείται λόγω … διακοπής του ηλεκτρονικού τσιγάρου!

poleitai

Είναι εμφανές ότι το electroniccig.gr είναι στον αυτόματο πιλότο εδώ και 1 χρόνο. Έχουν σταματήσει εδώ και καιρό οι ενημερώσεις των ειδήσεων και των νέων προϊόντων, η καταγραφή νέων καταστημάτων (φυσικών και ηλεκτρονικών) ατμιστικών ειδών , εξ αιτίας της διακοπής μου από το ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Read more...

Αντί προλόγου

Είμαι 5 χρόνια στον «ατμό»...

images

Πήρα το ηλεκτρονικό τσιγάρο τυχαία ένα Σαββάτο του χειμώνα του 2010. Την επόμενη Δευτέρα, μάζεψα ότι είχα στο σπίτι από τσιγάρα (πακέτα, καπνούς, χαρτάκια, αναπτήρες, θήκες, φιλτράκια), τα πήγα στη δουλειά και τα μοίρασα στους συναδέλφους καπνιστές λέγοντάς τους ότι το έκοψα οριστικά. Οι περισσότεροι με πήραν στην πλάκα γιατί ήξεραν πόσο φανατικός καπνιστής ήμουν. Γέλασαν μάλιστα ακόμα πιο πολύ όταν τους έδειξα το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο ως σύμμαχο στη διακοπή του καπνίσματος. Ήταν όμως γεγονός. Από τότε δεν έχω βάλει στο στόμα μου κανονικό τσιγάρο, και, κάθε μέρα που περνάει, είμαι όλο και πιο πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή μου. Θεωρώ τον εαυτό μου «ατμιστή» και πρώην καπνιστή, το ηλεκτρονικό τσιγάρο «σύμμαχο» στην απεξάρτηση από το κάπνισμα και δε σταματάω να το διαφημίζω με τη κάθε ευκαιρία.

Γιαυτό το λόγο και έστησα το ElectronicCig.

Read more...

About ElectronicCig

aboutusTo ElectronicCig είναι μια ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης γύρω από τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου και την αγορά του στην Ελλάδα. Στόχος του είναι η ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού που αποφασίζει να εμπιστευτεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως υποκατάστατο του αναλογικού, συγκεντρώνοντας πρώτα απ΄ όλα :

  1. Όλα τα τελευταία νέα σχετικά με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, δημοσιεύσεις στον τύπο, συνεντεύξεις, αναφορές. Ασχέτως της θετικής ή απορριπτικής αναφοράς που γίνεται στα μέσα ενημέρωσης, οι αναφορές θα συγκεντρώνονται για αξιολόγησή τους από τους αναγνώστες του ElectronicCig

  2. Καταγραφή όλων των εμπορικών μοντέλων ηλεκτρονικού τσιγάρου που μπορείτε να βρείτε στην ελληνική αγορά, και κάποια επιλεγμένα από την αγορά του εξωτερικού. Η καταγραφή αυτή έχει ξεκινήσει, στην αρχή αποτυπώνοντας μόνο επιφανειακά τα εμπορικά μοντέλα, σύντομα όμως θα προστεθούν και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά για να μπορούν όλοι οι εμπορικοί τύποι να είναι και συγκρίσιμοι. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων των περισσοτέρων εμπορικών μοντέλων, που αργότερα θα έχει και ιστορική αξία, για όσους θα θελήσουν να ενημερωθούν σχετικά με την εξέλιξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου.
Read more...

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

User Login

No account yet? Create account
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Καλώς ήρθατε στο ElectronicCig. Η ενημέρωση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα ξεκινάει από δώ

Polls

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Results

Projects in progress

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Wed, 29 January 2020
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Wed, 29 January 2020
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Wed, 29 January 2020
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.