Αρχική σελίδα arrow Νέα arrow H διαφήμιση που έχει διχάσει τη Βρετανία

H διαφήμιση που έχει διχάσει τη Βρετανία

(0 ψήφοι)

Μπορεί στην Αμερική να προβάλλονται διαφημιστικά σποτ για τη χρήση μαριχουάνας, αλλά στη Βρετανία φαίνεται πως ακόμη και τα σποτ για ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν είναι ακόμη ευπρόσδεκτα.

Με τις διαφημίσεις για τσιγάρο να έχουν εδώ και 50 χρόνια απαγορευτεί πλήρως από τις τηλεοράσεις, αυτή είναι η πρώτη φορά που μια διαφήμιση με προϊόν που καπνίζεται θα μεταδοθεί όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου και συνιδρυτής της VIPcig που λανσάρει και το ομώνυμο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Το σποτάκι που είδατε θα κάνει πρεμιέρα απόψε και δεν κρίθηκε κανένας περιορισμός ως προς τις ζώνες προβολής. Υπολογίζεται πως στη Βρετανία περίπου 2,5 εκατ, άνθρωποι έχουν διακόψει το κανονικό τσιγάρο και έχουν στραφεί στην εναλλακτική αυτή μορφή καπνίσματος που όμως εξακολουθεί να διχάζει ως προς το θέμα της υγείας.

Πολλοί είναι οι φορείς που έχουν διαμαρτυρηθεί για την επικείμενη προβολή και διαφωνούν με την ελεύθερη διαφήμιση του ηλεκτρονικού τσιγάρου. Ο καθηγητής Martin McKee του London School of Hygiene and Tropical Medicine εξέφρασε και αυτός σοβαρές αντιρρήσεις σχετικά με τον τρόπο προβολής της νέας αυτής μόδας η οποία λανσάρεται ως πιο υγιεινή από το κάπνισμα και πως θα έπρεπε να υπάρχουν πολύ περισσότερα στοιχεία για την ασφάλεια των τσιγάρων πριν αρχίσουν οι διαφημίσεις.

Την ίδια ανησυχία συμμερίζεται και η Deborah Arnott του οργανισμού Υγείας Ash η οποία κατηγορεί ευθέως την ελεύθερη διαφήμιση των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο σπότ δεν παρουσιάζει μια λιγότερο επιβλαβή συνήθεια, αλλά προσπαθεί να νομιμοποιήσει το ηλεκτρονικό τσιγάρο σαν σέξι lifestyle .

Άλλες επιλογές

Rss corner Sitemap Ανταποδοτικά Links

Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού
Check out http://wordupecig.com!  Electronic Cigar

Καλώς ήρθατε στο ElectronicCig. Η ενημέρωση για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ελλάδα ξεκινάει από δώ

Δημοσκοπήσεις

Για πιο λόγο επιλέξατε το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Αποτελέσματα

Έργα σε εξέλιξη

Εισαγωγικά άρθρα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τη χρήση του
86%
Τετ, 29 Ιανουάριος 2020
Καταγραφή όλων των εμπορικών τύπων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην ελληνική αγορά
74%
Τετ, 29 Ιανουάριος 2020
Ξενόγλωσση Ορολογία των ηλεκτρονικών τσιγάρων και της χρήσης του
52%
Τετ, 29 Ιανουάριος 2020
Designed by ElectronicCig.gr © 2015. All rights reserved.
Powered by Elxis - Open Source CMS.